ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

CRYOSPACE

CryoSpace zet zich in om de meest moderne whole-body-cryo cabines te ontwikkelen gericht op effectiviteit, duurzaamheid en zuinigheid. CryoSpace helpt bedrijven daarbij met het succesvol adviseren, installeren, onderhouden en haar klanten ondersteunen met het succesvol exploiteren van CryoSpace.

601 (1).png
600.png
Hybride coolingsmethode
Bespaar tot wel 55% kostbare stikstof dankzij het uniek hybride koelingsmethode van elektriciteit en stikstof. Hierdoor wordt de CryoSpace door middel van elektriciteit voorgekoeld, maar ook koud gehouden tussen de klanten door.
Lease
mogelijkheden
Mocht jij geen behoefte hebben om in één keer een grote investering te maken, en zou jij die middelen graag willen vrijhouden voor iets anders? Geen probleem! CryoSpace Nederland biedt namelijk ook via haar leasepartner leasemogelijkheden aan.
Vooringestelde programma's
Standaard geprogrammeerde behandelingen op basis van klacht/doelstelling. Hierbij word intensiteit, duur, temperaturen en frequentie bepaald op basis van medisch onderzoek.

WAT IS CRYOTHERAPIE

Een lichaamsbehandeling met behulp van Cryotherapie is "versneld koelen" van het lichaam voor therapeutische doeleinden. Tijdens de behandeling kan de cryocabine worden gekoeld tot maximaal -180˚ celsius voor een duur van maximaal 3 minuten. Hierbij komt het hoofd- en halsgebied boven de cabine uit voor een ontspannende belevenis met maximaal resultaat.

HOEVEEL KOST CRYOSPACE?

De prijs van een nieuwe CryoSpace cabine varieert tussen de €39.900 en €54.900 (excl. btw) afhankelijk van het model en gekozen opties.

Ook onderhoudt CryoSpace een markt van demo- en refurbished-modellen.  

ONZE MODELLEN

CRYOCABINE LEASEN?

CryoSpace denkt ook graag mee met haar klanten over het optimaal inzetten van bedrijfsmiddelen. Zodoende bieden wij  ook de mogelijkheid aan om een CryoSpace cabine 100% te financieren. CryoSpace Nederland werkt samen met haar leasepartner om u de oplossing te bieden om een CryoSpace cryocabine aan te schaffen terwijl uw tegelijkertijd financiële speelruimte overhoud om te ondernemen.

Tot 100% financiering mogelijk

Duidelijkheid: maandelijks dezelfde vaste kosten 

Behoudt financiële speelruimte om te ondernemen

De leencapaciteit bij de bank blijft intact

Economisch eigenaar, dus de CryoSpace staat bij jou op de balans

VRAGEN? NEEM CONTACT OP 

Als u een vraag heeft, vult dan het formulier in en een CryoSpace medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.