top of page

Uw Whole Body Cryo Partner

Leer ons kennen.

Scroll Naar Beneden

Welkom bij CryoSpace Nederland

CryoSpace Nederland is uw lokale partner voor ondernemen met Whole Body Cryo cabines. Wij helpen onze klanten met het succesvol adviseren, financieren, exploiteren, installeren, onderhouden van exclusief CryoSpace Cabines. 

ONS

BEDRIJF

VEILIGHEID

Veiligheid is één van onze hoogste prioriteiten waarbij wij continu bezig zijn met het nastreven van een veilige werkomgeving. Zowel voor u bij het veilig exploiteren van CryoSpace als voor onze partners en werknemers.

DICHT BIJ HUIS

Met onze hoofdvestiging in Amstelveen, Noord-Holland zijn wij lekker dicht bij huis. Dit zorgt ervoor dat wij u (snel) kunnen voorzien van de service kwaliteit die u van ons verlangt. Geen lange wachttijden op onderdelen uit een ander land en dus ook geen misgelopen omzet.

INTEGRALE OPLOSSING

Onze missie is het vinden van de beste oplossing voor uw doelstellingen en uitdagingen. Door nauw met onze klanten samen te werken zullen wij nagaan hoe wij u het beste kunnen ondersteunen met onze strategische dienstverlening.

JUISTE TEAM

We hebben vertrouwen in ons lokaal en resultaat-gerichte team van experts om u te voorzien van de juiste kennis en oplossingen ten behoeve van het succesvol exploiteren van cryotherapie binnen uw bedrijf.

INNOVATIE

Dankzij dertig jaar ervaring met cryogene oplossingen, behoord CryoSpace tot één van de zuinigste en duurzame  cryo cabines ter wereld. Het blijven ontwikkelen van innovatieve systemen zal altijd de focus blijven van CryoSpace.

LEASE

Mocht jij geen behoefte hebben om in één keer een grote investering te maken, en zou jij die middelen graag willen vrijhouden voor iets anders? Geen probleem! CryoSpace Nederland biedt namelijk ook leasemogelijkheden aan.

CRYOSPACE NEDERLAND

ONZE VISIE

CryoSpace geavenceere technologie

01

Stikstof

MINDER IS MEER

​CryoSpace begrijpt het belang van verbruik. Daarom is CryoSpace continu aan het onderzoeken naar de beste materialen voor cryogene temperaturen, behandelings-technieken en innovatie technologieën  om zo min mogelijk stikstof te verbruiken.

Services
INNOVATIE
EN DUURZAAMHEID

Dankzij de gepatenteerde technologieën voor het stikstofcirculatiesysteem en de meest duurzame materialen, zal een CryoSpace cabine ook op lange termijn, consistent blijven presteren. Met het innovatieve infotainment scherm, ingebouwde computer in de pro-modellen, de mogelijkheid om foto’s te maken vanuit de cabine, en de individuele behandelprogramma's, zullen klanten een unieke CryoSpace behandeling ondergaan.

Cryosapce_Hybrid_PRO_v1_006-1024x614.jpg

02

CryoSpace in alle kleuren

03

GEMAK DIENT DE MENS

De intuïtieve bediening en geautomatiseerde behandelingen zorgen ervoor dat een behandelaar zijn/haar volledige aandacht kan richten op de klant. Ondersteuning en updates vinden plaats op afstand via WiFi.

CRYOSPACE DOOR ELKE DEUR

Elk CryoSpace model heeft een modulair ontwerp. Dit zorgt ervoor dat CryoSpace door elke deur past (80cm). Met een eenvoudig installatie proces en wieltjes is de gehele unit (van 480kg) mobiel en verrijdbaar.

Compact_modular_design_LQ
Video afspelen

04

CryoSpace Veiligheid

05

SAFETY FIRST

Een speciaal ontworpen afvoerkraag zorgt ervoor dat de stikstof damp automatisch na elke behandeling wordt afgezogen. CryoSpace is ontworpen zodat het enkel met behulp van een operator te bedienen is. Een behandeling duurt maximaal 3 minuten.

KWALITEIT VAN MEDISCH NIVEAU

Onze CryoSpace Med heeft de strengste Europese certificering. Het TUV Rheinland - Medical Certificate. Deze ISO-certificering betekent dat CryoSpace Med ook gebruikt kan worden in ziekenhuizen.

CryoSpace Nederland TUV

06

CryoSpace open in alle kleuen

07

ELKE KLEUR
ZOLANG HET ZWART IS

CryoSpace is een verlengstuk van uitstraling en branding. Daarom  zijn naast de meeste ral kleuren ook, tegen meerprijs, specifieke wensen mogelijk. CryoSpace in goud? Het zal zeker niet de eerste zijn…

BEKIJK DE 
MODELLEN
SNCS_23_Hybrid_set_-92656484.235.jpg
ONZE
DIENSTVERLENING
characteristics_001.jpg
bottom of page