top of page

CRYOSPACE VOOR IN HUIS

ALLE VOORDELEN VAN CRYOTHERAPIE BINNEN HANDBEREIK

UW LEEFSTIJLOPLOSSING IN HUIS

Het moderne leven eist veel van ons, met stress, vermoeidheid en spierpijn als dagelijkse metgezellen. Hoe mooi zou het zijn als er een eenvoudige en effectieve oplossing was om deze uitdagingen aan te pakken? 

Ontdek de sleutel in de wereld van Whole Body Cryotherapie, en maak kennis met de verbluffende mogelijkheden van de CryoSpace Cabines. Laat je meevoeren naar een nieuwe dimensie van welzijn, waarin jouw dagelijkse strijd transformeert tot een ontspannen reis naar herstel en vernieuwing.

 

Welkom bij CryoSpace, waar de deur naar een gebalanceerd leven wijd openstaat.

CRYOSPACE_ACTIVE_57.jpg
Compact en modulair.
Het modulair ontwerp maakt het mogelijk dat CryoSpace door elke deur (80cm) past. Geen ingewikkelde handelingen, geen kostbare verbouwingen.
snc5.jpg
Stijlvol ontwerp
Het modulair ontwerp maakt het mogelijk dat CryoSpace door elke deur (80cm) past. Geen ingewikkelde handelingen, geen kostbare verbouwingen.
SNC-23_2018_nowa_brand_CryoSpace_branding_czarna_perla.20.jpg
Zuinig in verbruik
Dankzij het innovatieve CryoSpace hybride moter bespaar je tot wel 55% kostbare stikstof. Hierdoor behoort CryoSpace Hybrid en CryoSpace Hyrbid PRO tot de zuinigste Cryo apparaten.

WHOLE BODY CRYO HELPT U MET:

Herstel en Energie Boost
Stel je voor dat je in slechts enkele minuten je energieniveau verhoogt en je lichaam laat herstellen van de dagelijkse belasting. Whole Body Cryotherapie doet dit op een natuurlijke en krachtige manier.
Stressvermindering en Verbeterde Slaap
Laat de stress van je af smelten terwijl je lichaam zich ontspant. Geniet van een diepere en meer verkwikkende slaap, zodat je elke dag fris en energiek kunt beginnen.
Pijnverlichting en Ontstekingsremmend
Zeg vaarwel tegen spierpijn en gewrichtsklachten. Whole Body Cryotherapie verlicht pijn en bevordert de spierontspanning, waardoor je je vrijer kunt bewegen.

OVER CRYOSPACE

CryoSpace Nederland is de meest ervaren cryo partner. Onze Cryo Cabines zijn gepatenteerd en ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring. Dit resulteert in groot bedieningsgemak en de beste behandelprogramma's die zonder technische kennis gebruikt kunnen worden voor een groot scala aan klachten en behandeldoelen.

Service die u ontzorgt
Onze toewijding gaat hand in hand met uitstekende service en regelmatig onderhoud, waarbij we de last van technische zorgen volledig van jouw schouders nemen.
Financiering
Een CryoSpace cabine 100% financieren, dat kan bij CryoSpace Nederland. Behoudt je financiële speelruimte en middelen om te ondernemen. Je kunt een gloednieuwe CryoSpace al leasen met een maandbedrag vanaf €760,-
Vooringestelde programma's
Adviseer en begeleidt je klanten optimaal dankzij standaard geprogrammeerde behandelingen op basis van de gewenste doelstelling. Hierbij word intensiteit, duur, temperaturen en frequentie bepaald op basis van medisch onderzoek.

INTERESSE? NEEM CONTACT OP 

Als u een vraag, of interesse heeft, of graag een keer langs wilt komen in ons showroom, vul dan het formulier in en een CryoSpace medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page