top of page
DE CRYOSPACE

HYBRID

SNC-23H
SNCS_23_Hybrid_set_-92656484.235.jpg

Het grootste probleem met cryo cabines is het hoge stikstof verbruik. Je cryo cabine moet namelijk extreem cryogene temperaturen kunnen bereiken voor optimale resultaten. Stel je zou een hoop stikstof kunnen besparen door middel van een elektro motor die het kostbare voorkoelingsproces en stand-by functie opvangt. Dat zou wel heel mooi zijn, toch?

Graag introduceren wij jou aan CryoSpace Hybrid.

Nieuw vanaf EUR 53.240

SNC_22_06_2017_nowa_1.177.png

nieuw en compact

Elektro motor

Bespaar tot wel 55%
Stikstof en dus ook behandelingskosten. Dankzij het unieke hybride systeem kunnen we het voorkoelingsproces grotendeels op elektra koelen. Moet je wachten tot de volgende klant, dan houdt de elektro motor jouw CryoSpace koud. Beter voor het milieu, beter voor jouw portemonnee.
020817-1.png
Gebruik stikstof alleen maar voor de behandeling.
Met stikstof worden de optimale behandelings-temperaturen behaald. Op de koudste stand kan dat zelfs doorlopen tot -180 ˚C. 
Stel het tijdstip in waarop uw CryoSpace Hybrid klaar moet staan voor gebruik.
Door middel van een timer zal de elektro motor uw CryoSpace Hybrid op uw eigen gewenste tijdstippen en dagen voorkoelen en gereed maken voor gebruik. Wordt het een uur later? Geen probleem, de elektro motor houdt het koel.
SNC-02_hybrid_concept_2018_04.jpg

nU OOK  BESCHIKBAAR MET 

LED verlichting

SNC-02_hybrid_concept_2018_20.jpg
Hou de kou binnen met de automatische afsluitkap.
Met het standaard inbegrepen afsluitkap zorgen wij voor minimale stikstof verspilling. Zowel voor- als na- de behandeling.
Menu.JPG
Behandel klanten op basis van klacht/doelstelling met vooringestelde programma's. 
Cryoloog worden was nog nooit zo makkelijk. Of je nou komt voor sportherstel, een energieboost of voor een opvrisser, gebruik de voor ingestelde programma's om jouw klanten optimaal te helpen.
Kies je ook nog voor LED verlichting als optie dan correspondeert elk programma ook met zijn eigen vooringestelde kleur.
DE HYBRID IS EEN UITBREIDING VAN CRYOSPACE ACTIVE
Picture2.png
BREIDT DE HYBRID UIT MET
CRYOSPACE HYBRID PRO
bottom of page