top of page
Cryo-Space-banner-pijnbestrijding.jpg

CRYOSPACE VOOR PIJNBESTRIJDING

CHRONISCHE PIJNEN, REUMA, FYBROMYALGIE

SNC_MED_render_HQ_2.png

CRYOSPACE IN UW KLINIEK

Whole Body Cryo van CryoSpace is ontwikkeld voor professioneel, verantwoord gebruik van koude voor pijnbestrijding. Dat het werkt weten we uit de ervaringen van de vele mensen die geholpen zijn door onze gepatenteerde cryo cabines.

7 behandelingen terug ben ik begonnen met de behandeling van CryoSpace. Ik ben tot op heden zeer tevreden met de tot nu toe behaalde resultaten. Ik heb last van een zeer onrustige huid, vermoeidheid en loop al jaren met pijnlijke klachten betreft het syndroom van Tietze (reuma rondom de ribben en borstbeen) . Ik merk dat mijn huid rustiger word, ook de vermoeidheid neemt af en mijn humeur is zienlijk verbeterd. De pijnklachten rondom mijn ribben en borstbeen zijn sinds de eerste behandeling al een stuk minder geworden. Ik zet daarom ook de behandelingen met positieve zin voort!

- Peter

PIJNBESTRIJDING ZONDER MEDICIJN GEBRUIK MET WHOLE BODY CRYO

Pijnbestrijding - middle.jpeg

Whole Body Cryotherapie heeft vele heilzame effecten. Een daarvan is vermindering van chronische pijn zoals bijvoorbeeld reuma en artritis.   

Verder werkt koude ontstekingsremmend, bevordert het de bloedsomloop en is het anti-zwellend. Topsporters in professioneel hockey, voetbal en basketbal gebruiken koude baden al tijden voor sneller herstel en tegen blessures.

In laatste jaren zijn zij overgestapt naar Whole Body Cryo. Zo is er  de mogelijkheid om met behulp van innovatieve techniek, de voordelen van koude makkelijker, sneller en doelgerichter in te zetten.

OVER CRYOSPACE

CryoSpace Nederland is de meest ervaren cryo partner. Onze Cryo Cabines zijn gepatenteerd en ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring. Dit resulteert in groot bedieningsgemak en de beste behandelprogramma's die zonder technische kennis gebruikt kunnen worden voor een groot scala aan klachten en behandeldoelen.

Medisch gecertificeerd
Onze CryoSpace Med is medisch gecertificeerd door TÜV Rheinland waardoor dit model ook geschikt is voor (pijn)klinieken, praktijken en ziekenhuizen.
Financiering
Een CryoSpace cabine 100% financieren, dat kan bij CryoSpace Nederland. Behoudt je financiële speelruimte en middelen om te ondernemen. Je kunt een gloednieuwe CryoSpace al leasen met een maandbedrag vanaf €760,-
Vooringestelde programma's
Adviseer en begeleidt je klanten optimaal dankzij standaard geprogrammeerde behandelingen op basis van de gewenste doelstelling. Hierbij word intensiteit, duur, temperaturen en frequentie bepaald op basis van medisch onderzoek.

LANGSKOMEN? NEEM CONTACT OP

Als u een vraag, of interesse heeft om bij ons langs te komen in ons showroom, vul dan het formulier in en een CryoSpace medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page