top of page
Cryo-Space-banner-zonnestudios.jpg

CRYOSPACE VOOR ZONNESTUDIO'S

ZACHTERE, STRAKKERE HUID EN EEN IMMUUNBOOST

CRYOSPACE IN UW ZONNESTUDIO

Extra business tijdens een bezoek, en nóg een reden voor klanten om terug te komen bij u. Dat is wat Whole Body Cryo voor uw zonnestudio kan betekenen.

 

Door Covid-19, zijn wij allemaal extra bezig met de gezondheid. Met de aanmaak van Vitamine D in een zonnebank, en de  rode bloedcellen door Whole Body Cryo, maakt het een ideale combinatie om het immuunsysteem doelgericht te kunnen versterken. Dit maakt CryoSpace een goede investering die onderscheidende waarde toevoegd aan uw bedrijf.

Sundays-Hilversum-scaled.jpg

Blijf mee gaan met de tijd. Blijf verassen met Whole Body Cryo.

Een lichaamsbehandeling met behulp van Whole Body Cryo is "versneld koelen" van het lichaam voor therapeutische doeleinden. Tijdens de behandeling kan de cryocabine worden gekoeld tot maximaal -180˚ celsius voor een duur van maximaal 180 seconden. Hierbij komt het hoofd- en halsgebied boven de cabine uit voor een ontspannende belevenis met maximaal resultaat.

WHOLE BODY CRYO HELPT U MET:

Vang zonnige dalmaanden op
Minder druk tijdens de warme en zonnige maanden van het jaar? Zorg het hele jaar door voor reuring dankzij de toevoeging van Whole Body Cryo.
Uw aanbod vergroten
Breidt uw aanbod uit met Whole Body Cryo. Middels het nieuwe item is het tevens mogelijk het bestaande aanbod te cross-sellen. Zet Whole Body Cryo in voor verbeterde immuun en energie, meer ontspanning, afvallen en verbeterde energie.
Extra inkomsten.png
Inkomsten vergroten
Genereer extra inkomsten middels een overzichtelijke investering en creëer extra kansen met deze USP.

OVER CRYOSPACE

CryoSpace Nederland is de meest ervaren cryo partner. Onze Cryo Cabines zijn gepatenteerd en ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring. Dit resulteert in groot bedieningsgemak en de beste behandelprogramma's die zonder technische kennis gebruikt kunnen worden voor een groot scala aan klachten en behandeldoelen.

Zuinigste
coolingsmethode
Dankzij het innovatieve CryoSpace hybride moter bespaar je tot wel 55% kostbare stikstof. Hierdoor behoort CryoSpace Hybrid en CryoSpace Hyrbid PRO tot de zuinigste Cryo apparaten.
Financiering
Een CryoSpace cabine 100% financieren, dat kan bij CryoSpace Nederland. Behoudt je financiële speelruimte en middelen om te ondernemen. Je kunt een gloednieuwe CryoSpace al leasen met een maandbedrag vanaf €760,-
Vooringestelde programma's
Adviseer en begeleidt je klanten optimaal dankzij standaard geprogrammeerde behandelingen op basis van de gewenste doelstelling. Hierbij word intensiteit, duur, temperaturen en frequentie bepaald op basis van medisch onderzoek.

INTERESSE? NEEM CONTACT OP

Wilt u graag een offerte ontvangen of zou u graag een keer langs willen komen in ons showroom, vul dan het formulier in en een CryoSpace medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page