top of page
OVERZICHT

DIENSTVERLENING

Laat onze strategische dienstverlening u ontzorgen.

CRYO CONSULT

Voordat een CryoSpace cabine wordt aangeschaft zal er op locatie een opname plaatsvinden. Op basis van onze technische en professionele ervaring zullen wij een advies geven voor wat betreft het plaatsen van de cabine.

STIKSTOF LEVERANTIE

CryoSpace Nederland ondersteunt haar klanten met het verzorgen van stikstof leveranties. We voorzien u met op maat gemaakt advies voor wat betreft  opslagmethoden en planningsschema's voor de meest efficiënte werkwijze.

LEASE

Wanneer een CryoSpace cabine wordt aanschaft, dan wordt er geïnvesteerd in innovatieve en duurzame technologie. Gegeven de behoefte biedt CryoSpace Nederland ook lease mogelijkheden aan. Voor meer informatie klik hier.

OPLEIDINGEN

Haal het meeste uit je CryoSpace. We verzorgen standaard gebruik/bediening certificering en optionele verdiepingstrainingen om de klant op te leiden tot cryo professionals.

ONDERHOUD & GARANTIE

Ontzorg met ons servicepakket voor alle onderhoudswerk aan CryoSpace inclusief jaarlijks service-inspectie en 1 jaar garantie en indien gewenst 2 jaar garantie. 

BESTURING OP AFSTAND

Dankzij het op wifi-aangesloten systeem van CryoSpace kunnen ondersteuning, onderhoud en diagnose op afstand plaatsvinden. Bij een technische storing zal onze storingsdienst direct actie ondernemen en indien nodig u contacteren.

HELPDESK

CryoSpace biedt elke werkdag hulp bij vragen. Onze experts zijn tussen 09.00 uur en 16.30 uur bereikbaar voor snelle assistentie.

ONDERDELEN VOORRAAD

​CryoSpace Nederland hanteert een voorraad van onderdelen om haar klanten zo spoedig mogelijk te ondersteunen bij een storing. Jaarlijks onderhoud en het gebruik van CryoSpace-onderdelen zorgt ervoor dat jouw CryoSpace, ook op lange termijn dezelfde prestaties zal leveren.

bottom of page