top of page

CRYOSPACE VOOR FYSIO EN REVALIDATIE

SPIERONTSPANNEND, PIJNVERLAGEND, ANTI-ONSTEKEND

CRYOSPACE IN UW PRAKTIJK

Mensen gaan doorgaans naar de fysiotherapeut ter behandeling van bepaalde klachten. Die klachten kunnen komen door een blessure, trauma, operatie, slijtage, ziektes of aandoeningen.

Whole Body Cryo verbetert de resultaten van fysiotherapie en revalidatie behandelingen. Zwelling, ontstekingen en pijn worden tegen gegaan. Tevens wordt de doorbloeding bevordert wat stijfheid wegneemt en helpt te versoepelen waardoor behandelmassages ook effectiever worden. Dit allemaal maakt cryotherapie tot een ontzettend waardevolle aanvulling voor fysiotherapeuten.

SNC_MED_render_HQ_2.png

WHOLE BODY CRYO VOOR FYSIOTHERAPIE EN REVALIDATIE CENTRA

Fysio middle.jpeg

Whole Body Cryo heeft zich inmiddels bewezen als rehabilitatiemethode binnen de  topsport. Gelukkig hebben talloze behandelaars, coaches en therapeuten buiten de topsport de weg naar deze potente techniek ook gevonden. Het belangrijkst zijn de positieve ervaringen en resultaten van de behandelde mensen.

Fysiotherapie en cryotherapie vullen elkaar fantastisch aan. CryoSpace heeft daarom effectieve behandelprogramma’s ontwikkelt die direct gebruikt kunnen worden door therapeuten zonder dat er technische kennis voor nodig is. Jarenlange praktijk ervaring stelt ons hiertoe in staat.

7 behandelingen terug ben ik begonnen met de behandeling van CryoSpace. Ik ben tot op heden zeer tevreden met de tot nu toe behaalde resultaten. Ik heb last van een zeer onrustige huid, vermoeidheid en loop al jaren met pijnlijke klachten betreft het syndroom van Tietze (reuma rondom de ribben en borstbeen) . Ik merk dat mijn huid rustiger word, ook de vermoeidheid neemt af en mijn humeur is zienlijk verbeterd. De pijnklachten rondom mijn ribben en borstbeen zijn sinds de eerste behandeling al een stuk minder geworden. Ik zet daarom ook de behandelingen met positieve zin voort!

- Peter

OVER CRYOSPACE

CryoSpace Nederland is de meest ervaren cryo partner. Onze Cryo Cabines zijn gepatenteerd en ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring. Dit resulteert in groot bedieningsgemak en de beste behandelprogramma's die zonder technische kennis gebruikt kunnen worden voor een groot scala aan klachten en behandeldoelen.

Medisch gecertificeerd
Onze CryoSpace Med is een medisch gecertificeerd model door TÜV Rheinland waardoor dit model uiterst geschikt is voor (pijn)klinieken, praktijken en ziekenhuizen.
Financiering
Een CryoSpace cabine 100% financieren, dat kan bij CryoSpace Nederland. Behoudt je financiële speelruimte en middelen om te ondernemen. Je kunt een gloednieuwe CryoSpace al leasen met een maandbedrag vanaf €760,-
Vooringestelde programma's
Adviseer en begeleidt je klanten optimaal dankzij standaard geprogrammeerde behandelingen op basis van de gewenste doelstelling. Hierbij word intensiteit, duur, temperaturen en frequentie bepaald op basis van medisch onderzoek.

INTERESSE? NEEM CONTACT OP

Als u een vraag, of interesse heeft om bij ons langs te komen in ons showroom, vul dan het formulier in en een CryoSpace medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page