top of page
PRGM_WBC_Banner-img-01-308103397.jpg

De oerkracht van kou

Kou en ijsbaden zijn van alle tijden vanwege de heilzame effecten. Pas in 1978 bouwde de Japanse wetenschapper Yamauchi een cabine die met hulp van stikstof in een korte tijd een lage temperatuur kon creëren om reumatische artritis tegen te gaan. Zo zag de eerste cryo cabine het daglicht en waren omslachtige ijsbaden niet meer nodig.

De populariteit van Whole Body Cryo nam in eerste instantie enorm toe onder topsporters om prestaties te verhogen en herstel te bevorderen. De positieve effecten van koude en van Whole Body Cryo waren echter veel breder waardoor de vraag onder lifestyleklanten in laatste jaren exponentieel toenam. Deze groep zetten massaal Whole Body Cryo in om een boost te geven aan hun gezondheid, welzijn en gemoedsrust.

Wat is Whole Body Cryo?

 -180°C in 180 seconden

Een lichaamsbehandeling met behulp van Whole Body Cryo is "versneld koelen" van het lichaam voor therapeutische doeleinden. Tijdens de behandeling zal de cabine worden gekoeld tot maximaal -180˚ Celsius voor een duur van maximaal 3 minuten.

Het resultaat zijn heilzame effecten zoals verbeterde energie en nachtrust, versnelde genezing en herstel, pijnverlichting en verbetering van je immuunsysteem.

Whole Body Cryo kent vele voordelen en baten. Zet Whole Body Cryo o.a. in voor:

Sport & Fitness prestaties

Gezondheid & Geneeskunde

Herstel & Revalidatie

Pijn & Klachten

PRGM_WBC_262331323.jpg

Genereer meer business met deze steeds populairder wordende behandelmethode. CryoSpace Nederland is de meest ervaren cryo partner. Onze Cryo Cabines zijn gepatenteerd en ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring. Dit resulteert in groot bedieningsgemak en de beste behandelprogramma's die zonder technische kennis gebruikt kunnen worden voor een groot scala aan klachten en behandeldoelen.

TOEPASSING: CRYO
IN UW SPORTSCHOOL
Workout
TOEPASSING: CRYO
IN UW HOTEL
hotel.jpeg
bottom of page