top of page
Cryo-Space-banner-sportscholen.jpg

CRYOSPACE VOOR SPORTSCHOLEN

SNELLER HERSTEL EN BETERE SPORTPRESTATIES

CRYOSPACE IN UW GYM

Biedt uw leden exclusiviteit aan met Whole Body Cryo van Cryospace. In 3 minuten tijd het lichaam blootstellen tot extreem lage temperaturen voor maximaal herstel en regeneratie. 

 

Verbeter prestaties met Whole Body Cryo vóór het sporten. Bevorder herstel en ga zwellingen, ontstekingen en pijn tegen door Whole Body Cryo ná het sporten te doen. Tevens wordt de doorbloeding verbetert wat stijfheid wegneemt en de spieren helpt te versoepelen. Dit allemaal maakt Whole Body Cryo een waardevolle aanvulling voor uw sportschool.

WHOLE BODY CRYO

Whole Body Cryo heeft zich inmiddels bewezen als herstelmethode en als performance booster binnen de  topsport. Gelukkig hoef je geen topsporter te zijn om de voordelen van Whole Body Cryo te ervaren. Het belangrijkst zijn de positieve ervaringen en resultaten op het gebied van herstel, energie en stress.

CryoSpace heeft effectieve behandelprogramma’s ontwikkelt die direct gebruikt kunnen worden door zonder dat er technische kennis voor nodig is. Jarenlange praktijk ervaring stelt ons hiertoe in staat.

WHOLE BODY CRYO HELPT U MET:

Exclusiviteit aanbieden
Biedt Whole Body Cryo van CryoSpace aan binnen de lidmaatschapsprijs en verhoog uw exclusiviteit en toegevoegde waarden aan uw klanten. 
Uw aanbod vergroten
Breidt uw aanbod uit met Whole Body Cryo. Middels het nieuwe item is het tevens mogelijk het bestaande aanbod te cross-sellen. Of dat nu een voedingscoach, fysiotherapie of EMS training is, Whole Body Cryo is de ideale aanvulling.
Inkomsten vergroten
Genereer extra inkomsten middels een overzichtelijke investering en creëer extra kansen met deze USP.
Gym
SNC-23_2018_nowa_brand_CryoSpace_brandin

OVER CRYOSPACE

CryoSpace Nederland is de meest ervaren cryo partner. Onze Cryo Cabines zijn gepatenteerd en ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring. Dit resulteert in groot bedieningsgemak en de beste behandelprogramma's die zonder technische kennis gebruikt kunnen worden voor een groot scala aan klachten en behandeldoelen.

Zuinigste
coolingsmethode
Dankzij het innovatieve CryoSpace hybride moter bespaar je tot wel 55% kostbare stikstof. Hierdoor behoort CryoSpace Hybrid en CryoSpace Hyrbid PRO tot de zuinigste Cryo apparaten.
Financiering
Een CryoSpace cabine 100% financieren, dat kan bij CryoSpace Nederland. Behoudt je financiële speelruimte en middelen om te ondernemen. Je kunt een gloednieuwe CryoSpace al leasen met een maandbedrag vanaf €760,-
Vooringestelde programma's
Adviseer en begeleidt je klanten optimaal dankzij standaard geprogrammeerde behandelingen op basis van de gewenste doelstelling. Hierbij word intensiteit, duur, temperaturen en frequentie bepaald op basis van medisch onderzoek.

INTERESSE? NEEM CONTACT OP

Wilt u graag een offerte ontvangen of zou u graag een keer langs willen komen in ons showroom, vul dan het formulier in en een CryoSpace medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact
bottom of page