top of page

CRYOSPACE VOOR HOTELS

ONTSPANNING, MINDER JETLAG EN MEER ENERGIE

CryoPROwit_clipped_rev_1.png

CRYOSPACE IN UW HOTEL

Extra business tijdens het verblijf, en nóg een reden voor gasten om terug te komen bij u. Dat is wat Whole Body Cryo voor uw hotel kan betekenen. Door Covid-19, brengen gasten meer tijd door in het hotel. Bovendien is er veel aandacht voor health op het moment. Men eet bewuster, sport meer en is veel bezig met de gezondheid. Dit maakt Whole Body Cryo een goede investering die onderscheidende waarde toevoegt aan het verblijf in uw hotel.

BLIJF MEE GAAN MET DE TIJD. BLIJF VERASSEN MET WHOLE BODY CRYO

Een lichaamsbehandeling met behulp van Whole Body Cryo is "versneld koelen" van het lichaam voor therapeutische doeleinden. Tijdens de behandeling kan de cryocabine worden gekoeld tot maximaal -180˚ celsius voor een duur van maximaal 180 seconden. Hierbij komt het hoofd- en halsgebied boven de cabine uit voor een ontspannende belevenis met maximaal resultaat.

WHOLE BODY CRYO HELPT U MET:

Health.png
Uw gasten binden
Whole Body Cryo helpt u gasten te binden middels een unieke health ervaring. Door de begeleiding en service tijdens de cryo sessies  versterkt u de band met gasten. Dit is weer een extra persoonlijk contact moment.
Wellness.png
Uw wellness aanbod vergroten
Breidt uw Wellness aanbod uit met Whole Body Cryo. Middels het nieuwe item is het tevens mogelijk het bestaande aanbod te cross-sellen. Zet Whole Body Cryo in voor meer ontspanning, minder jetlag en verbeterde energie.
Extra inkomsten.png
Inkomsten vergroten
Genereer extra inkomsten middels een overzichtelijke investering en creëer extra kansen met deze USP.

OVER CRYOSPACE

CryoSpace Nederland is de meest ervaren cryo partner. Onze Cryo Cabines zijn gepatenteerd en ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring. Dit resulteert in groot bedieningsgemak en de beste behandelprogramma's die zonder technische kennis gebruikt kunnen worden voor een groot scala aan klachten en behandeldoelen.

Zuinigste
coolingsmethode
Dankzij het innovatieve CryoSpace hybride moter bespaar je tot wel 55% kostbare stikstof. Hierdoor behoort CryoSpace Hybrid en CryoSpace Hyrbid PRO tot de zuinigste Cryo apparaten.
Financiering
Een CryoSpace cabine 100% financieren, dat kan bij CryoSpace Nederland. Behoudt je financiële speelruimte en middelen om te ondernemen. Je kunt een gloednieuwe CryoSpace al leasen met een maandbedrag vanaf €760,-
Vooringestelde programma's
Adviseer en begeleidt je klanten optimaal dankzij standaard geprogrammeerde behandelingen op basis van de gewenste doelstelling. Hierbij word intensiteit, duur, temperaturen en frequentie bepaald op basis van medisch onderzoek.

INTERESSE? NEEM CONTACT OP 

Als u een vraag, of interesse heeft, of graag een keer langs wilt komen in ons showroom, vul dan het formulier in en een CryoSpace medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page