CRYOSPACE

 VOOR HOTELS

hotel.jpeg

Rust en ontspanning met Whole Body Cryo

CRYOSPACE IN UW HOTEL

Extra business tijdens het verblijf, en nóg een reden voor gasten om terug te komen bij u. Dat is wat Whole Body Cryo voor uw hotel kan betekenen. Door Covid-19, brengen gasten meer tijd door in het hotel. Bovendien is er veel aandacht voor health op het moment. Men eet bewuster, sport meer en is veel bezig met de gezondheid. Dit maakt Whole Body Cryo een goede investering die onderscheidende waarde toevoegt aan het verblijf in uw hotel.

BLIJF MEE GAAN MET DE TIJD. BLIJF VERASSEN MET WHOLE BODY CRYO

WHOLE BODY CRYO HELPT U MET:

Uw gasten binden
Whole Body Cryo helpt u gasten te binden middels een unieke health ervaring. Door de begeleiding en service tijdens de cryo sessies  versterkt u de band met gasten. Dit is weer een extra persoonlijk contact moment.
Uw wellness aanbod vergroten
Breidt uw Wellness aanbod uit met Whole Body Cryo. Middels het nieuwe item is het tevens mogelijk het bestaande aanbod te cross-sellen. Zet Whole Body Cryo in voor meer ontspanning, minder jetlag en verbeterde energie.
Inkomsten vergroten
Genereer extra inkomsten middels een overzichtelijke investering en creëer extra kansen met deze USP.

WHOLE BODY CRYO

Een lichaamsbehandeling met behulp van Whole Body Cryo is "versneld koelen" van het lichaam voor therapeutische doeleinden. Tijdens de behandeling kan de cryocabine worden gekoeld tot maximaal -180˚ celsius voor een duur van maximaal 180 seconden. Hierbij komt het hoofd- en halsgebied boven de cabine uit voor een ontspannende belevenis met maximaal resultaat.

OVER CRYOSPACE

CryoSpace Nederland is de meest ervaren cryo partner. Onze Cryo Cabines zijn gepatenteerd en ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring. Dit resulteert in groot bedieningsgemak en de beste behandelprogramma's die zonder technische kennis gebruikt kunnen worden voor een groot scala aan klachten en behandeldoelen.

Hybride coolingsmethode
Bespaar tot wel 55% kostbare stikstof dankzij het uniek hybride koelingsmethode van elektriciteit en stikstof. Hierdoor wordt de CryoSpace door middel van elektriciteit voorgekoeld, maar ook koud gehouden tussen de klanten door.
Financiering
Mocht jij geen behoefte hebben om in één keer een grote investering te maken, en zou jij die middelen graag willen vrijhouden voor iets anders? Geen probleem! CryoSpace Nederland biedt namelijk ook leasemogelijkheden aan.
Vooringestelde programma's
Standaard geprogrammeerde behandelingen op basis van de gewenste doelstelling. Hierbij word intensiteit, duur, temperaturen en frequentie bepaald op basis van medisch onderzoek.

CRYOCABINE LEASEN?

CryoSpace denkt ook graag mee met haar klanten over het optimaal inzetten van bedrijfsmiddelen. Zodoende bieden wij  ook de mogelijkheid aan om een CryoSpace cabine 100% te financieren. CryoSpace Nederland werkt samen met haar leasepartner om u de oplossing te bieden om een CryoSpace cryocabine aan te schaffen terwijl uw tegelijkertijd financiële speelruimte overhoud om te ondernemen.

Tot 100% financiering mogelijk

Duidelijkheid: maandelijks dezelfde vaste kosten 

Behoudt financiële speelruimte om te ondernemen

De leencapaciteit bij de bank blijft intact

Economisch eigenaar, dus de CryoSpace staat bij jou op de balans

VRAGEN? NEEM CONTACT OP 

Als u een vraag heeft, vult dan het formulier in en een CryoSpace medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2019 CryoSpace Nederland. Onderdeel van Pragma Boutique.

Cryospace_rgb_1000.png