OVERZICHT

DIENSTVERLENING

Laat onze strategische dienstverlening u ontzorgen.

CRYO CONSULT

Voordat een CryoSpace cabine wordt aangeschaft zal er op locatie een opname plaatsvinden. Op basis van onze technische en professionele ervaring zullen wij een advies geven voor wat betreft het plaatsen van de cabine.

STIKSTOF LEVERANTIE

CryoSpace Nederland ondersteunt haar klanten met het verzorgen van stikstof leveranties. We voorzien u met op maat gemaakt advies voor wat betreft  opslagmethoden en planningsschema's voor de meest efficiënte werkwijze.

FINANCIERING

Wanneer u een CryoSpace aanschaft, investeert u in een technisch moderne en betrouwbare cryo cabine. Afhankelijk van uw behoeften hebben we verschillende financieringsopties. Vraag naar de mogelijkheden.

OPLEIDINGEN

Haal het meeste uit uw CryoSpace. We verzorgen standaard gebruikscertificering en optionele verdiepingstrainingen om u en uw team op te leiden naar cryo professionals.

ONDERHOUD & GARANTIE

Ontzorg uw lasten met ons servicepakket voor alle onderhoudswerk aan uw CryoSpace inclusief jaarlijks service-inspecties en 1 jaar garantie. Ingeval bij storing zal een technische medewerken binnen 48-uur voor uw deur staan.

BESTURING OP AFSTAND

Dankzij het op wifi-aangesloten systeem van CryoSpace kunnen ondersteuning, onderhoud en diagnose op afstand plaatsvinden. Bij een technische storing zal de storingdienst gelijk hiervan een melding ontvangen en u telefonisch contacteren.

HELPDESK

CryoSpace biedt elke werkdag hulp bij vragen, storingen of andere noodgevallen. Onze experts zijn tussen 09.00 uur en 16.30 uur bereikbaar om u telefonisch snelle assistentie en technische ondersteuning te bieden.

ONDERDELEN VOORRAAD

​CryoSpace Nederland hanteert een voorraad van onderdelen om haar klanten zo spoedig mogelijk te ondersteunen bij een storing. Regelmatig onderhoud en het gebruik van CryoSpace-onderdelen zorgt ervoor dat jouw CryoSpace, ook op lange termijn dezelfde prestaties zal leveren.

BUSINESS PARTNER

Cryospace biedt de mogelijkheid om business partner te worden van de Cryofit formule. U krijgt dan een opleiding die extra mogelijkheden biedt voor het aanbieden van additionele behandelingen en het begeleiden van klanten.

© 2019 CryoSpace Nederland. Onderdeel van Pragma Boutique.