© 2019 CryoSpace Nederland. Onderdeel van Pragma Boutique.

30 jaar 

CRYOGENE KENNIS

en continue ontwikkeling.

Leer CryoSpace kennen.

Scroll Naar Beneden

DE VISIE VAN

CRYOSPACE

Stikstof

MINDER IS MEER

​CryoSpace begrijpt het belang van verbruik. Daarom is CryoSpace continu aan het onderzoeken naar de beste materialen voor cryogene temperaturen, behandelings-technieken en innovatie technologieën  om zo min mogelijk stikstof te verbruiken.

 
INNOVATIE
EN DUURZAAMHEID

Onze gepatenteerde technologieën voor het stikstofcirculatiesysteem  en uitvoerig onderzoek naar de meest duurzame materialen zal een CryoSpace cabine, ook op lange termijn, consistent blijven presteren. 

GEMAK DIENT DE MENS

De intuïtieve bediening en geautomatiseerde behandelingen zorgen ervoor dat een behandelaar zijn/haar volledige aandacht kan richten op de klant. Ondersteuning en updates vinden plaats op afstand via WiFi.

CRYOSPACE DOOR ELKE DEUR

Elk CryoSpace model heeft een modulair ontwerp. Dit zorgt ervoor dat CryoSpace door elke deur past (80cm). Met een eenvoudig installatie proces en wieltjes is de gehele unit (van 480kg) mobiel en verrijdbaar.

SAFETY FIRST

Een speciaal ontworpen afvoerkraag zorgt ervoor dat de stikstofdamp weg van de klant wordt geleid. De stikstofdamp wordt automatisch na elke behandeling afgezogen om het inademen ervan te voorkomen. CryoSpace is ontworpen zodat het enkel in bijzijn van een operator te gebruiken is. Een behandeling zal nooit langer dan 3 minuten duren.

KWALITEIT VAN MEDISCH NIVEAU

Onze CryoSpace heeft de strengste Europese certificering. Het TUV Rheinland - Medical Certificate ISO certificering betekend dat CryoSpace Med ook voldoet aan de eisen van ziekenhuizen.

ELKE KLEUR
ZOLANG HET ZWART IS

CryoSpace is een verlengstuk van jouw identiteit. Wij begrijpen het belang van branding voor elke sector. CryoSpace in goud? Je bent zeker niet de eerste...

BEKIJK DE 
MODELLEN
ONZE
DIENSTVERLENING