30 jaar 

CRYOGENE KENNIS

en continue ontwikkeling.

Leer CryoSpace kennen.

Scroll Naar Beneden

DE VISIE VAN

CRYOSPACE

01

Stikstof

MINDER IS MEER

​CryoSpace begrijpt het belang van verbruik. Daarom is CryoSpace continu aan het onderzoeken naar de beste materialen voor cryogene temperaturen, behandelings-technieken en innovatie technologieën  om zo min mogelijk stikstof te verbruiken.

 
INNOVATIE
EN DUURZAAMHEID

Dankzij de gepatenteerde technologieën voor het stikstofcirculatiesysteem en de meest duurzame materialen, zal een CryoSpace cabine ook op lange termijn, consistent blijven presteren. Met het innovatieve infotainment scherm, ingebouwde computer in de pro-modellen, de mogelijkheid om foto’s te maken vanuit de cabine, en de individuele behandelprogramma's, zullen klanten een unieke CryoSpace behandeling ondergaan.

02

03

GEMAK DIENT DE MENS

De intuïtieve bediening en geautomatiseerde behandelingen zorgen ervoor dat een behandelaar zijn/haar volledige aandacht kan richten op de klant. Ondersteuning en updates vinden plaats op afstand via WiFi.

CRYOSPACE DOOR ELKE DEUR

Elk CryoSpace model heeft een modulair ontwerp. Dit zorgt ervoor dat CryoSpace door elke deur past (80cm). Met een eenvoudig installatie proces en wieltjes is de gehele unit (van 480kg) mobiel en verrijdbaar.

04

05

SAFETY FIRST

Een speciaal ontworpen afvoerkraag zorgt ervoor dat de stikstof damp automatisch na elke behandeling wordt afgezogen. CryoSpace is ontworpen zodat het enkel met behulp van een operator te bedienen is. Een behandeling duurt maximaal 3 minuten.

KWALITEIT VAN MEDISCH NIVEAU

Onze CryoSpace Med heeft de strengste Europese certificering. Het TUV Rheinland - Medical Certificate. Deze ISO-certificering betekent dat CryoSpace Med ook gebruikt kan worden in ziekenhuizen.

06

07

ELKE KLEUR
ZOLANG HET ZWART IS

CryoSpace is een verlengstuk van uitstraling en branding. Daarom  zijn naast de meeste ral kleuren ook, tegen meerprijs, specifieke wensen mogelijk. CryoSpace in goud? Het zal zeker niet de eerste zijn…

BEKIJK DE 
MODELLEN
ONZE
DIENSTVERLENING

© 2019 CryoSpace Nederland. Onderdeel van Pragma Boutique.